FORSIDEN
AKTIVITETER
BILDER
INFO
KONTAKT
Foto: © Tove Skive Hoel.

Årets bilde 2015, foto: © Tove Skive Hoel.

"Årets fotograf" og "Årets bilde" 2015

Tove Skive Hoel sitt fargerike gatebilde med sykkel (over) vant konkurransen om "Årets bilde" blant ni finalebilder stemt videre fra medlemsmøtene. Finalerunden var juryert av Ola Nøst som presenterte resultatene på julebordet 11. desember.

Leif Erling Aasan ble kåret til "Årets fotograf" 2015, etter å ha samlet flest poeng i klubbkonkurransen gjennom året. Han har gjort det sterkt i alle seks rundene og satte ny rekord med 139 poeng.

Vinnerne ble premiert med diplom og gavesjekk hos Birkeland foto i Molde. Vi gratulerer!

 

> Se finalebildene i "Årets bilde" her
> Se alle de premierte bildene i "Årets fotograf" her

 

Foto: Arne Strømme, "Linjer"
Foto: © Arne Strømme, "Linjer"

Rundevinner to ganger på rad i Fotografen 2015

Molde Kameraklubbs Arne Strømme har gått til topps i både fjerde og femte runde av Fotografen 2015 på foto.no. I fjerde runde der temaet var "Ung i dag" vant han med serien "Calle 29" og i femte runde med "Landskap" som tema vant bildet "Linjer".

Sammenlagt før siste runde ligger Arne Strømme på andreplass med 25 poeng, 3 poeng bak Henning S. Pettersen som leder konkurransen.

> Les mer om runden "Ung i dag" og intervju på foto.no

> Les mer om runden "Landskap" og juryens uttalelse


Molde Kameraklubb i Digital Foto nr. 12.
Molde Kameraklubb i Digital Foto nr. 12.

Månedens fotoklubb i Digital Foto

Molde kameraklubb er månedens fotoklubb i augustnummeret av bladet Digital Foto, og er nominert til Årets Norske Fotoklubb for 2015 som blir kåret av en jury på slutten av året. Redaksjonen har valgt ut Belinda Renèe Dragset, Svein Kvakland og Jonas Hallberg Eggen til å representere klubben med ett bilde hver i bladet.

www.digital-foto.no

 

Takk til Tove, Pavla, Bjørn Ivar, Sarah Jo, Roar og Jonas og alle de andre medlemmene som har bidratt med å få utstillingen på plass!
Bjørn Ivar Haugen med NM-medaljen. Foto: © Jonas Hallberg Eggen

Bronsemedalje i NM

Vi gratulerer Bjørn Ivar Haugen med bronseplass i vårens NM i foto. Medaljen for bildet "Reinlandet" i klassen monokrom papir ble ovverakt under Nasjonalt Fototreff i Bud hvor 120 fotografer fra hele landet deltok. Øvrige NM-resultater for Molde Kameraklubb: Leif Erling Aasan fikk én hederlig omtale og ett antatt bilde, Roar Bech fikk tre bilder antatt og Jonas Hallberg Eggen fikk ett antatt.

> Alle resultater i NM i foto finner du på NSFFs nettside

 

Takk til Tove, Pavla, Bjørn Ivar, Sarah Jo, Roar og Jonas og alle de andre medlemmene som har bidratt med å få utstillingen på plass!
Takk til Tove, Pavla, Bjørn Ivar, Sarah Jo, Roar og Jonas og alle de andre medlemmene som har bidratt med å få utstillingen på plass!

Vi stiller ut på Nordic Light

Tirsdag 21. april gikk startskuddet for den internasjonale fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund, den tiende i rekken, og Molde Kameraklubb stiller med utstilling for fjerde år på rad.

Bildene viser den store bredden i klubben. Årets tema er "landskap" og alle bildene er kvadratiske og med sammenfallende horisont som vi håper å få besøkende til å stoppe opp litt ekstra.

Du finner utstillingen våri øverste etasje i "Galleri Jonas Eriksen" - fire etasjer med flott fotografi på kaia nedenfor rådhuset - Velkommen innom!

> Nordic Lights nettside

 

Tre moldefotografer på topp i Regionavisa på Søre Sunnmøre 18. mars 2015.
Tre moldefotografer på topp i Regionavisa på Søre Sunnmøre 18. mars 2015.

Rent bord i svarthvitt

Molde Kameraklubbs medlemmer gjorde rent bord og stakk av med de tre øverste plasseringene i fotokonkurransen til fotoklubben Fotodilla og Regionavisa på Søre Sunnmøre der tema var “Svart/kvitt”.

Vi gratulerer Eivind Åslid med førsteplassen (og gavekort hos japanphotoxxl.no) og Leif Erling Aasan og Tore Lange med sølv- og bronseplassen!

> Se oppslaget med vinnerbildene her

 

2014

Les flere nyheter her...Molde Kameraklubb logo

NYHETER 2015

Følg også med på hva som skjer på vår Facebook-side:

Molde Kameraklubb på Facebook

 

Oppdateringer på e-post

Vi sender ut regelmessig informasjon på e-post.

> Meld deg på mailinglisten her

> Her finner du tidligere utsendte e-poster

 

Arkiv

2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007 
Molde Kameraklubb © 2015 Stiftet 1950 - Tilsluttet Norsk Selskap for Fotografi