FORSIDEN
AKTIVITETER
BILDER
INFO
KONTAKT
Foto: © Øystein Wiik, "Brudepiken"

"Årets bilde" - Foto: © Øystein Wiik, "Brudepiken"

"Årets fotograf" og "Årets bilde" 2011 kåret

På Molde Kameraklubbs julebord 9. desember ble Leif Erling Aasan kåret til "Årets fotograf" 2011. Leif Erling gjorde det spesielt sterkt i høst og samlet dermed flest poeng i klubbkonkurransen gjennom året.

Øystein Wiiks bilde "Brudepiken" (over) vant konkurransen om "Årets bilde" blant ni finalebilder stemt videre fra medlemsmøtene. Vinnerne ble premiert med hver sin gavesjekk og diplom. Vi gratulerer!

> Se finalebildene i "Årets bilde" her
> Se alle de premierte bildene i "Årets fotograf" her

 

Bjørn Ivar Haugen (t.v) og Leif Erling Aasan gratuleres av leder Jonas Hallberg Eggen.

F.v.: Eli, Bjørn Ivar, Sarah Jo og Belinda i Molde Kamerklubbs utstillingstelt.

Miniutstilling på Innflytterdagen

Lørdag 3. september stilte Molde Kameraklubb på stand sammen med over 90 andre organisasjoner i Molde for å gi nye tilflyttede, og andre som har bodd her en stund, mulihet til å finne ut mer av hva som skjer av aktiviteter i byen. Mange tok turen innom for å slå av en prat og for se utstillingen med noen av medlemmenes favorittbilder. Så får vi håpe mange har blitt inspirert til å ta frem kameraet, og kanskje bli med i klubben.

 

Bjørn Ivar Haugen (t.v) og Leif Erling Aasan gratuleres av leder Jonas Hallberg Eggen.

Bjørn Ivar Haugen (t.v) og Leif Erling Aasan gratuleres av leder Jonas Hallberg Eggen.

Premiefest på augustmøtet

Høstens første møte åpnet med klubbens tradisjonelle Vinercup. Deltakerne konkurrerte om beste bilde av lekedinosaurer som ble utdelt tidligere i år. Vinnerbildet var tatt av Leif Erling Aasan som ble premiert med en fin flaske vin.

Under bildevisningen av vårresultatene fra Landskonkurransen i NSFF ble Bjørn Ivar Haugen premiert med diplom og bronsemedalje. Letta Gauseth mottok diplom for et antatt bilde og en hederlig omtale.

Øystein Wiiks bilde "Brudepiken" gikk av med seieren i Dagens bilde. Øysten har nå vunnet konkurransen to ganger på rad.

> Se bildene fra Vinercupen her
> Se vinnerbildene i årets Dagens bilde her

 

Foto: © Øystein Wiik

Foto: © Øystein Wiik.

Katt og mus ble sommerfavoritt

Øystein Wiiks bilde motbeviste alle forestillinger om verdens verste fiender og vant soleklart den uhøytidelige bildekonkurransen "Min favoritt" på Molde Kameraklubbs sommerfest 17. juni.

 

Foto: © Bjørn Ivar Haugen, "Hurtigruten på tv".

Foto: © Bjørn Ivar Haugen, "Hurtigruten på tv".

Sommeravslutning i fjæra

Molde Kameraklubb markerte avslutningen avvårsesongen med grilling i fjæra på Bjørset i Molde fredag 17. juni. Her kunne vi også tett på følge Hurtigruten "minutt for minutt", som satte en ekstra spiss på kvelden.

 

Foto: © Marit Sporsheim, "Snøhjerte"

Foto: © Marit Sporsheim "Snøhjerte". 3. plass, runde 3, Årets fotograf, tema: Skygge.

Jentene satte guttene helt i skyggen

Jentene dominerte helt tredje runde av klubbkonkurransen Årest fotograf og la beslag på alle de fem topplasseringene. Rundens tema var "Skygge".

Letta Gauseth vant med bildet "Fotograf i skygger" og leder nå konkurransen. Marit Sporsheim ligger på andreplass etter å ha oppnåd 32 poeng denne runden, som er den høyeste rundenesummen så langt i år med 2. og 3. plass samt to antatte bilder. Tove Skive Hoel oppnådde 17 poeng med 4.- og 5. plass.

> Se alle de fem premierte bildene her
> Resultatliste 2011

 

Arne Strømme og Leif Erling Aasan møter Albert Watson (t.v.) under Nordic Light.

Arne Strømme og Leif Erling Aasan møter Albert Watson (t.v.) under Nordic Light.
Foto: © Jonas Hallberg Eggen.

Mestermøte på Nordic Light

Flere av klubbens medlemmer tok turen til Kristiansund og Nordic Light internasjonale fotofestival i begynnelsen av mai. Mange flotte utstillinger og interessante foredrag fra noen av verdens fremste fotografer. Skotsk-amerikanske Albert Watson fant vi spesielt inspirerende med sine gode historier og smarte råd, både foran en proppfull forelesningssal og tilstede på Kunstforeningen hvor han stilte ut noen utvalgte bilder fra sin lange og innholdsrike karriere.

> www.albertwatson.net
> www.nle.no

 

Molde Kameraklubb på Facebook

Molde Kameraklubb er på Facebook

På Molde Kameraklubbs Facebook-side kan du legge ut og kommentere bilder, dele tips og råd og planlegge aktiviteter sammen med andre. Her er det også mulighet til å komme med innspill og diskutere hva du ønsker av klubbaktiviteter og temaer :-)

Facebook-siden vil være et supplement til vår offisielle hjemmeside hvor en som vanlig vil finne aktivitetskalenderen vår, resultater og bilder fra konkurransene våre m.m.

> Besøk Facebook-siden vår

 

2010

Les flere nyheter her...Molde Kameraklubb logo

NYHETER 2011

Tips oss om nyheter. Send en e-post til

Følg også med på hva som skjer på vår Facebook-side:

Molde Kameraklubb på Facebook

 

Arkiv

2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007 
Molde Kameraklubb © 2011 Stiftet 1950 - Tilsluttet Norsk Selskap for Fotografi