Molde Kameraklubb

MOLDE KAMERAKLUBB
Organisasjonsnummer: 991032347

Molde Kameraklubb
3 2 7 7 4 9 9 1 0 3 2 3 4 7

Vil du gi din støtte til MOLDE KAMERAKLUBB?

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i MOLDE KAMERAKLUBB!

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

  1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
  2. SMS: GRASROTANDELEN 991032347 til 2020 (tjenesten er gratis).
  3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.
  4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!

 

Molde Kameraklubb

Grasrotandelen

Grasrotandelen er en ordning som gjør at du som spiller selv kan bestemme hvor litt av overskuddet til Norsk Tipping skal gå.

Nå kan du som spiller hos Norsk Tipping velge ett lag eller én forening som skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for.

Strekkoden til venstre inneholder organisajons-nummeret til Molde Kameraklubb. Skriv den ut og ta med til din kommisjonær for å tilknytte klubben som din grasrotmottaker.

Distribuer gjerne strekkoden til andre :-)